Vă rugăm să verificați pe produsele menționate, dacă este menționat următorul cod - acest lucru înseamnă Slănină: De asemenea, verificați acest raport. E-Numerele sunt atribuite diverși aditivi alimentari. Unele numere E sunt interzise în unele țări
Verificați Haram E-uri (aditivi alimentari & E-Codes) halal /. În timp ce unii aditivi cu un cod comun, cum ar fi E47, poate fi de origine animală sau vegetală și acest ultim tip trebuie să fie investigate de la caz la caz pentru fiecare produs / producător. Principalii aditivi pe care trebuie să fie conștienți de sunt: Glicerol / Glicerină / glicerinei (E422) - haraam dacă sunt obținute din carne de porc sau non-Halal. Surse de ingrediente alimentare din diferite țări pot fi diferite și vă cere să le verifice prin contactarea furnizorii de ingrediente alimentare și produse alimentare
Aceste E-INGREDIENTE sunt prezente într-o majoritate de produse ale firmelor multinaționale, inclusiv, dar fără a se limita la:
DINTE PASTE,
CREMA DE RAS
GUMĂ DE MESTECAT,
CIOCOLATĂ,
DULCIURI,
biscuiţi,
FULGI DE PORUMB, caramele,
Alimente conservate,
CUTII FRUCTE,
Unele medicamente Multivitamine Din moment ce aceste bunuri sunt utilizate în toate țările musulmane fără discriminare, societatea noastră se confruntă cu probleme, cum ar fi nerușinare, grosolănie și promiscuitate sexuală.
Caracteristicile includ :
• Funcția de căutare.
• Categorii alimentare.
• Tipul de origine: animale, plante, alcool etc ...
partajați-l cu prietenul si familia ta.